Wil jij graag glad, glanzend haar dat er uiterst gezond uit ziet? Ga dan voor één van onderstaande behandelingen. Er is keuze tussen een instant gladmakende behandeling die enkele wasbeurten blijft, tot een blijvend resultaat met permanente straightening.


Noir Caviar by REVOLUTION
Noir Caviar is een voedende behandeling (botox) zonder chemicaliën die het haar gaat herstellen en handelbaar maken. Door de zachte ingrediënten, is deze behandeling mogelijk na elke kleuring, balayage of highlights behandeling. Hij verkleurt de haren niet en heeft geen invloed op grijsdekking wanneer erna gekleurd wordt. Noir Caviar is tot 8 weken voelbaar in het haar, mits gebruik van de juiste thuisverzorging.


Nano Intense by REVOLUTION
Deze keratinebehandeling maakt het haar glad, glanzend en pluisvrij gedurende 3-5 maanden. Er komen tijdens de behandeling geen vieze dampen vrij, verkleurt het haar niet en is veilig voor elk haartype.


Permanent Straightening by QIQI VEGA
Deze permanent stijlmakende behandeling, op basis van natuurlijke ingrediënten, doet wat het zegt. Het maakt elk haartype permanent stijl, glad en glanzend. Je stijltang mag dus voor lange tijd de kast in. Je haar kan vlak voor of na de straightening gekleurd worden. De behandeling duurt ongeveer 2 à 3 uur, naargelang de lengte, dikte van het haar.
Na verloop van tijd kan je de uitgroei laten bijwerken of de hele behandeling herhalen.