DE ZACHTE
WEG NAAR
MOOIER HAAR

Mooi, gezond haar is het resultaat van onze keuzes. Hoe we leven, wat we eten en natuurlijk ook hoe en waarmee we het verzorgen: dat heeft allemaal een bepalende invloed op de toestand van ons haar. Om op het gebied van verzorging de beste randvoorwaarden voor mooi haar te creëren, maakt GLYNT gebruik van de nieuwste wetenschappelijke inzichten in combinatie met de modernste formules en uiterst doeltreffende werkzame stoffen.

HYDRO
ZACHTE
DORSTLESSER

Elk haar kan wel een extra portie vocht gebruiken. Net daarom is de serie HYDRO met haar zachte receptuur bedoeld voor alle haartypes.

VOLUME
FIJNGEVOELIGHEID
VOOR MEER VOLUME

Fijn haar is op het gebied van verzorging bijzonder veeleisend en gevoelig. De fragiele structuur maakt het erg vatbaar voor breken en gespleten haarpunten.

REVITAL
SCHITTERENDE
KLEURKRACHT

Gekleurd haar is vaak beschadigd. De REVITAL-serie maakt voor gehighlight, gekleurd en geverfd haar daarom gebruik van magnolia en plantaardige keratine.

NUTRI
SCHITTEREND
ALS ZIJDE

De NUTRI-serie voedt breekbaar haar daarom met koudgeperste jojoba-olie en macadamia-olie die allebei heel erg op de lipiden in huid en haar lijken.

REFRESH
FLINK
STIMULEREND

De REFRESH-serie is de ideale leverancier van frisheid voor huid en haar en geeft je een frisse kick om de dag mee te beginnen.

SUN
ZONDER STRESS HET
ZOMERSEIZOEN DOOR

Om vochtverlies te herstellen, maakt de SUN-serie gebruik van een extract van de vochtvast- houdende bladeren van de agave en panthenol.

PURE
MINDER
IS MEER

PURE bevat korenbloem- extract en is een mild reinigende shampoo en is geschikt voor elk haartype.

DERMA
HUID & HAAR
IN BALANS

De DERMA-serie pakt de verschillende problemen en hun symptomen aan – zoals na een wellnessbehandeling.

SENSITIVE
IM HARMONIE
MET ZICHZELF

De SENSITIVE-serie verzorgt de gevoelige huid op buitengewoon zachte wijze.

TRIJUVEN©
NIEUWE START
VOOR HET HAAR

Dankzij intensief onderzoek is met TRIJUVEN© een behandeling ontwikkeld die de vezellaag van het haar opnieuw reconstrueert – aan de binnen- en buitenkant.

ICE BLOND
STALEND MOOI
BLOND

Met behulp van de ICE BLOND-serie wordt blond haar tijdens het verzorgingsritueel van het haar optimaal gevoed en krijgt het een kristalheldere gloed dankzij koele pigmenten.