Olaplex – it’s not a trend, it’s a revolution

Olaplex beschermt en herstelt het haar tijdens de ontkleuring of kleuring. Het is een uitgebreid gamma om het meest beschadigde haar weer handelbaar en gezond te maken.
De intensieve verzorging kan thuis gebruikt worden om het gewenste resultaat te onderhouden, de shampoo, conditioner en leave-in treatment, bieden een enorme meerwaarde aan je dagelijkse verzorging. Het gamma werd recent uitgebreid met een serum en een haarmasker om je routine compleet te maken. Alsook de zilvershampoo en droogshampoo zijn zeker een meerwaarde.

Olaplex is de laatste tijd alleen maar populairder geworden, maar wat doet het exact met het haar?

Ons haar bestaat uit verschillende bestanddelen, die ervoor zorgen dat we krullen, stijl, blond of bruin haar hebben. Het belangrijkste onderdeel in ons haar, zijn de zwavelbruggen. Deze bepalen de structuur van het haar, maar ook hoe sterk je haar is. Als deze verbindingen beschadigd zijn door kleur, highlights, permanent of blootstelling aan te hoge temperatuur, gaat het er dof, futloos en broos uit zien.
Olaplex is het enige product op de huidige markt, dat beschadigd haar kan herstellen. Het werkt namelijk in de kern van het haar, terwijl maskers en conditioners eerder rond het haar werken. Het maakt het haar terug sterker, gezonder en de kleur houdt veel langer.

Voor Olaplex
Na Olaplex